Urządzenia i Akcesoria
Fish and Chips
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (opcjonalnie) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1028.9 mg
Białko
37.1 g
Kalorie
4374.8 kJ /
1045.6 kcal
Tłuszcz
69.5 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
68.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Chicken Salad Sandwich
15 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Avocado Tuna Salad
5 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 godz. 20 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5 godz. 5 min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Squid Ink Pasta Bolognese (Gut Health)
45 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.