
Urządzenia i Akcesoria
Fish and Chips
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour5 oz
-
paprika1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
panko bread crumbs3 oz
-
large eggs3
-
Dijon mustard2 oz
-
French fries frozen, shoestring cut16 oz
-
non-stick spray oil (opcjonalnie) to spray fries and fish
-
cod fillets thawed if frozen16 oz
Tartar Sauce
-
extra virgin olive oil8 ½ oz
-
pickles in pieces3 oz
-
shallots in pieces1 oz
-
lemon juice1 oz
-
capers drained1 tbsp
-
fresh dill fronds4 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
lemon cut into wedges1
-
malt vinegar
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1045.6 kcal /
4374.8 kJ
Białko
37.1 g
Tłuszcz
69.5 g
Węglowodany
68.1 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Sód
1028.9 mg