
Urządzenia i Akcesoria
Pan-Fried Pork Buns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pieces
Składniki
Meat Filling
-
ground pork14 oz
-
salt1 tsp
-
sugar1 tbsp
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
water1 ½ oz
Dough
-
water9 oz
-
sugar1 tbsp
-
active dry yeast1 tsp
-
all-purpose flour plus extra to dust18 oz
-
salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the Buns
-
vegetable oil1 tbsp
-
water divided3 oz
-
sesame seeds, black1 tsp
-
spring onions thinly chopped1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
162.4 kcal /
679.3 kJ
Białko
6.2 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
20.9 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
230.9 mg