Pan-Fried Pork Buns

Pan-Fried Pork Buns

4.7 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pieces

Składniki

Meat Filling
  • ground pork
    14 oz
  • salt
    1 tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • ground white pepper
    ½ tsp
  • toasted sesame oil
    1 tsp
  • soy sauce
    1 tbsp
  • water
    1 ½ oz
Dough
  • water
    9 oz
  • sugar
    1 tbsp
  • active dry yeast
    1 tsp
  • all-purpose flour plus extra to dust
    18 oz
  • salt
    ½ tsp
  • vegetable oil
    1 tsp
Frying the Buns
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • water divided
    3 oz
  • sesame seeds, black
    1 tsp
  • spring onions thinly chopped
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 162.4 kcal / 679.3 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 5.7 g
Węglowodany 20.9 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 230.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...