Braised Pork and Eggs with Rice
TM6 TM5

Braised Pork and Eggs with Rice

4.2 (21 ocen)

Składniki

  • 40 oz water
  • 1 tsp salt
  • 7 oz long-grain white rice
  • 4 large eggs
  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 oz carrots, cut into pieces
  • ½ oz sesame oil
  • 16 oz ground pork, broken into pieces
  • 1 ½ oz sake
  • 1 ½ oz soy sauce
  • 1 oz mirin
  • 2 tsp sugar
  • 6 oz sugar snap peas, cut in half
  • 2 tsp toasted sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2882.8 kJ / 689 kcal
Białko
34.1 g
Węglowodany
51.3 g
Tłuszcz
35.4 g
Tłuszcz nasycony
11.8 g
Błonnik
2.9 g
Sód
1352.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy