Bollos de manteca (Andalucía)

Bollos de manteca (Andalucía)

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 unidades

Składniki

  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 50 g de manteca de cerdo a temperatura ambiente
  • 100 g de agua
  • 25 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina de fuerza
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 cucharadita de azúcar
  • 120 g de azúcar
  • 2 cucharaditas de canela molida

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Białko 2.77 g
Kalorie 839 kJ / 201 kcal
Tłuszcz 8.62 g
Błonnik 1.02 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...