Bollos de manteca (Andalucía)

Bollos de manteca (Andalucía)

4.5 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 unidades

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    50 g
  • de manteca de cerdo a temperatura ambiente
    50 g
  • de agua
    100 g
  • de levadura prensada fresca
    25 g
  • de harina de fuerza
    300 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de azúcar
    1 cucharadita
  • de azúcar
    120 g
  • de canela molida
    2 cucharaditas

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 201 kcal / 839 kJ
Białko 2.77 g
Tłuszcz 8.62 g
Węglowodany 28 g
Błonnik 1.02 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...