Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g de galletas (digestive, María, napolitana, etc.)
- 150 g chocolate negro (70% de cacao) en trozos
- 100 g de mantequilla (Lurpak®) en trozos
Relleno
- 6 hojas de gelatina
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de azúcar glas
- 250 g de queso mascarpone
- 360 - 370 g de yogur griego
- 2 cucharadas de café soluble (disuelto en 2 cucharadas de agua)
- 25 - 30 pepitas de chocolate o granos de café bañados en chocolate (para decorar)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1887.4 kJ / 451.5 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 25.2 g
- Tłuszcz
- 36.6 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesecake ligero
2 Std. 50 Min
Mini cheesecake de plátano
2h 20min
Falso cheesecake con streusel de chocolate
3h 15min
Cheesecake de chocolate con merengue
3 Std. 35 Min
Blanco y negro de requesón
1h 30min
Cheesecake de natillas y merengue
1h 30min
Tarta de queso marmolada
4 godz. 30 min
Tarta de flan de chocolate con profiteroles
4 godz. 30 min
Cheesecake con fresas
3 Std. 35 Min
Pastel de queso y crema pastelera a la canela
3 Std. 20 Min
Postre dos chocolates y avellanas
3h 30min
Brownie flan
5óra 15p