Urządzenia i Akcesoria
Ganasz czekoladowy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
100 g
Składniki
-
55 g gorzkiej czekolady, o zawartości min. 50% kakao pokrojonej na kawałki
-
45 g śmietany, min. 30% tłuszczu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
28.1 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
2025.7 kJ /
484.2 kcal
Tłuszcz
40.1 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
23.8 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
KULINARNE ABC
203 Przepisy
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ganache czekoladowy
3 godz. 20 min
Ganache z mlecznej czekolady z korzenną przyprawą
3 godz. 15 min
Brioszka
8 godz.
Mus czekoladowy
3 godz. 20 min
Mleczna pianka
3 godz. 10 min
Masa maślana
5 min
Flan karmelowy
3 godz.
Sorbet cytrynowy
8 godz. 20 min
Zabajone
15 min
Serek na słodko
5 min
Herbata mrożona
1 godz. 20 min
Jagodowa pianka
10 min