西班牙蒜辣蝦

西班牙蒜辣蝦

3.7 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 帶殼蝦
    500 克
  • 新鮮巴西利葉
    4 - 5 根
  • 蒜頭
    10 克
  • 橄欖油
    130 克
  • ½ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 蒜頭 ,用刀身拍扁
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    ½ 根
  • 番茄糊 (opcjonalnie)
    15 克
  • 蒜頭 ,切片
    20 克
  • 乾辣椒 ,剪段
    5 克

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 1790.7 kcal / 7485 kJ
Białko 116.4 g
Tłuszcz 138.6 g
Węglowodany 19.1 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 900.9 g
Sód 2571.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...