Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 克 红薯 ,去皮,切块
- 60 克 蒜苗 ,切段
- 25 克 新鲜香菇 ,切片
- 100 克 西葫芦 ,切条
- 85 克 洋葱 ,切丝
- 60 克 葱 ,切段
- 1 根 新鲜红辣椒 ,切片 (opcjonalnie)
- 90 克 中筋面粉
- 90 克 水
- ½ 茶匙 盐
- 1 汤匙 油
- 1 汤匙 酱油
- 2 茶匙 白醋,蒸馏
- ½ 茶匙 白芝麻 ,多准备一些
- ½ 茶匙 纯芝麻油
- ½ 茶匙 红辣椒粉 ,选韩式辣椒粉 (opcjonalnie)
- 1 茶匙 油
- 白芝麻 ,多准备一些
- 少许 海苔片 ,切丝
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 730.9 kJ / 174.9 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 212.6 mg