韩式煎饼
TM6 TM5

韩式煎饼

3.2 (5 ocen)

Składniki

  • 170 克 红薯 ,去皮,切块
  • 60 克 蒜苗 ,切段
  • 25 克 新鲜香菇 ,切片
  • 100 克 西葫芦 ,切条
  • 85 克 洋葱 ,切丝
  • 60 克 葱 ,切段
  • 1 根 新鲜红辣椒 ,切片 (opcjonalnie)
  • 90 克 中筋面粉
  • 90 克 水
  • ½ 茶匙 盐
  • 1 汤匙 油
  • 1 汤匙 酱油
  • 2 茶匙 白醋,蒸馏
  • ½ 茶匙 白芝麻 ,多准备一些
  • ½ 茶匙 纯芝麻油
  • ½ 茶匙 红辣椒粉 ,选韩式辣椒粉 (opcjonalnie)
  • 1 茶匙 油
  • 白芝麻 ,多准备一些
  • 少许 海苔片 ,切丝

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
730.9 kJ / 174.9 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
34.8 g
Tłuszcz
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
3.4 g
Sód
212.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy