Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

Surówka z kapusty pekińskiej i koperku

4.7 197 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje

Składniki

  • 40 g cebuli pokrojonej na kawałki
  • 20 g koperku, świeżego tylko liście
  • 500 g kapusty pekińskiej bez twardych części, pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
  • 1 łyżeczka soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 50 g majonezu (patrz wariant)
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • 10 g cukru

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 738.4 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 508.3 kJ / 121.5 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 7.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...