Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de gaufrettes à la vanille
- 300 g de lait concentré sucré
- 300 g de noix de coco râpée, et un peu pour la finition
- 30 g de noisettes décortiquées
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 758.1 kJ / 182.4 kcal
- Białko
- 2.3 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 12.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 23.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baklava doré
25h 25 min
Petits beignets chocolat et noisettes
3h 10 min.
Cornes de gazelle, vanille et fleur d'oranger
1h 15min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1h 15min
Guirlach nougat
1h 30min
Gâteau au chocolat et citron
50min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35min
Fondant aux deux chocolats
3 Std.
Crêpes mille trous et coulis de fraises
55min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1h 30min
Minipizzas ourson
3u. 15min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min