Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de beurre doux, et un peu pour la poêle
- 300 g de lait
- 2 œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 200 g de farine de blé
- 10 g de levure chimique (1 sachet)
- ½ c. à café de sel
- 12 c. à soupe de pâte à tartiner au chocolat, type Ovomaltine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1134.1 kJ / 271.4 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 29.7 g
- Tłuszcz
- 14.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.1 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 241.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Fondant au chocolat
40min
Tiramisu chocolat, café et vanille
1h 35 min
Roulé de crêpe au chocolat (FR)
30min
Chouquettes aux pépites de chocolat
35min
Gaufres et coulis de chocolat blanc
1 Std.
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50min
Brownies Kinder Bueno
35min
Pâte à crêpe vanillée
1h 40min
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6h 30min
Glace sundae nappage caramel
3 Std. 35 Min