Crostata morbida gianduia e fragole

Crostata morbida gianduia e fragole

3.3 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 fette

Składniki

  • 190 g di farina integrale
  • 45 g di fecola di patate
  • 70 g di stevia
  • 300 g di latte scremato
  • 25 g di cacao amaro in polvere
  • 8 g di lievito in polvere per dolci
  • 100 g di olio di semi di girasole
  • ½ - 1 fiala di aroma all'arancio a piacere
  • 200 g di robiola
  • 200 g di crema gianduia
  • 200 g di fragole pulite e a fettine
  • pistacchi al naturale, sgusciati e spellati in granella

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 fetta

Sód 227 mg
Białko 8.2 g
Kalorie 1313.2 kJ / 313.8 kcal
Tłuszcz 20 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...