Urządzenia i Akcesoria
Filoncini di semola
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz.
4 pezzi
Składniki
-
1490 g di acqua
-
1 cucchiaino raso di malto d'orzo
-
5 g di lievito di birra fresco
-
400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
30 g di succo di limone
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
11.6 g
Kalorie
1548 kJ /
370 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
77.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Profumo di pane
8 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panini integrali alla paprika
3 godz. 30 min
Pancarrè ai 5 cereali
5 godz.
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Pane alla ricotta
3 godz.
Focaccine morbide
3 godz. 30 min
Mezzaluna di pane al farro
3 godz.
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane integrale
3 godz. 15 min
Ciabattine
3 godz. 30 min
Panini all'olio
3 godz. 10 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min