Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1490 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di malto d'orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di semola rimacinata di grano duro + q.b.
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 11.6 g
- Węglowodany
- 77.9 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mafalde siciliane
2 Std. 15 Min
Pane integrale
3sa 15 dk
Panini all'olio (TM6)
1h 10min
Pane bianco
3h
Baguette francese (TM6)
5h
Filone di segale
4小时
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Treccine al kefir
7 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2 Std. 50 Min
Ciabattine
3h 30min
Pane siciliano
2h 45min
Ciabattine veloci
3h 10min