Urządzenia i Akcesoria
Camille carrot and almond cakes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
raw sugar200 g
-
raw almonds50 g
-
carrots cut into pieces (3 cm)200 g
-
orange juice (approx. 1½ oranges)90 g
-
eggs2
-
grapeseed oil100 g
-
full cream milk100 g
-
plain flour300 g
-
sea salt1 pinch
-
baking powder2 tsp
-
flaked almonds for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
90.9 mg
Białko
6 g
Kalorie
1255.5 kJ /
298.9 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
37.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fruit and nut muffins
30 min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30 min
Healthy biscuits
35 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Chocolate and pear cake
1 godz. 30 min
Zucchini pistachio loaf
1 godz. 30 min
Zucchini banana loaf
1 godz. 45 min
Apple cinnamon muffins
40 min
Basic berry muffins
40 min
Quick almond biscuits
35 min
Pumpkin loaf
1 godz. 45 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min