Urządzenia i Akcesoria
Savoiardi with mango and passionfruit
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
330.9 mg
Białko
16 g
Kalorie
2443 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sliders with sunflower sauce
40 min
Spiced apple liqueur
168 godz. 10 min
Hazelnut torte
3 godz. 15 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Dirt puddings
1 godz. 30 min
Mango pudding
12 godz. 15 min
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 godz. 45 min
Portuguese-style custard tarts
40 min