
Urządzenia i Akcesoria
Savoiardi with mango and passionfruit
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
582 kcal /
2443 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
73 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Sód
330.9 mg