Savoiardi with mango and passionfruit

Savoiardi with mango and passionfruit

4.7 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions

Składniki

Savoiardi biscuit
  • eggs separated
    6
  • sea salt
    2 pinches
  • caster sugar
    180 g
  • plain flour
    150 g
  • cornflour
    60 g
Mango and passionfruit
  • water
    250 g
  • fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)
    800 g
  • caster sugar
    130 g
  • fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp
    2 - 3 tbsp
  • eggs
    2
  • mascarpone cheese room temperature
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 582 kcal / 2443 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 73 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 14.6 g
Sód 330.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...