Urządzenia i Akcesoria
Savoiardi with mango and passionfruit
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Savoiardi biscuit
-
eggs separated6
-
sea salt2 pinches
-
caster sugar180 g
-
plain flour150 g
-
cornflour60 g
Mango and passionfruit
-
water250 g
-
fresh mango (approx. 3-4 mangos), flesh only, cut into cubes (1-2 cm)800 g
-
caster sugar130 g
-
fresh passionfruit pulp or canned passionfruit pulp2 - 3 tbsp
-
eggs2
-
mascarpone cheese room temperature500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
330.9 mg
Białko
16 g
Kalorie
2443 kJ /
582 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate pudding
6 godz. 30 min
Steamed white chocolate cheesecake
25 godz. 20 min
Cheesecakes in jars
4 godz.
Summer ice cream cake
4 godz. 50 min
Baked cheesecake
2 godz. 55 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Gluten free fresh fruit and cream cheese tarts
3 godz. 50 min
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
5 godz. 30 min
Toum
15 min
Honeycomb ice cream slice
4 godz. 10 min
Pavlova towers
4 godz. 30 min