Spelt Margherita pizza

Spelt Margherita pizza

3.9 36 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 slices

Składniki

Pizza
  • extra virgin olive oil for oiling
  • filtered water
    280 g
  • dried instant yeast (see Tips)
    1 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
  • coconut sugar
    1 tsp
  • spelt flour (see Tips)
    250 g
  • baker's flour for dusting
Vegetable sauce
  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • carrot peeled and cut into pieces
    130 g
  • pumpkin peeled and cut into pieces
    150 g
  • ripe tomatoes cut into quarters (see Tips)
    500 g
  • tomato paste
    1 ½ tbsp
  • zucchini cut into pieces
    250 g
  • button mushrooms cut into halves
    150 g
  • fresh basil leaves only (see Tips)
    3 sprigs
Assembly
  • extra virgin olive oil for greasing
  • mozzarella cut into slices
    450 g
  • extra virgin olive oil for drizzling
  • fresh basil leaves, to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 slice

Białko 6.6 g
Kalorie 544.1 kJ / 129.6 kcal
Tłuszcz 5.2 g
Błonnik 1.8 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...