Urządzenia i Akcesoria
Spelt Margherita pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
30 slices
Składniki
Pizza
-
extra virgin olive oil for oiling
-
filtered water280 g
-
dried instant yeast (see Tips)1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
spelt flour (see Tips)250 g
-
baker's flour for dusting
Vegetable sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
carrot peeled and cut into pieces130 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces150 g
-
ripe tomatoes cut into quarters (see Tips)500 g
-
tomato paste1 ½ tbsp
-
zucchini cut into pieces250 g
-
button mushrooms cut into halves150 g
-
fresh basil leaves only (see Tips)3 sprigs
Assembly
-
extra virgin olive oil for greasing
-
mozzarella cut into slices450 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
fresh basil leaves, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
6.6 g
Kalorie
544.1 kJ /
129.6 kcal
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa ANZAC biscuits
1 godz.
Mushroom quinotto
30 min
Coconut and quinoa porridge with toasted almonds
30 min
Cacao banana porridge
15 min
Vegetable harrira soup
45 min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 min
Breakfast bars
40 min
Avocado whip on seedy spelt bread (Post-natal)
2 godz. 30 min
Banana caramel thickshake (Toddlers and beyond)
24 godz. 10 min
Banana oat pikelets (Toddlers and beyond)
30 min
Healthy banana bread
1 godz. 15 min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 min