Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
½
oz oil
lub ½ oz extra virgin olive oil -
1
garlic clove
lub ½ oz yellow onion -
8 ½
oz chicken thighs, boneless and skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
lub 8 ½ oz chicken breast fillets, boneless, skinless, cubed (1 in.), dried with paper towels
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 939 kJ / 224.5 kcal
- Białko
- 29.5 g
- Węglowodany
- 1.5 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 83.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sautéing Red Pepper with Onions
25 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Mixed Mushroom Sauté
30 min
Sautéing Chicken Strips
15min
Browning Pork Cubes
15min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Browning Beef Cubes (Well Done)
10 Min
Sautéing 7 oz Onions
20 min
Sautéing Vegetable Mixture
30 min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 min
Sautéing Shrimp
15min
Sautéing Onions and Garlic
20 min