Pan Pizza

Pan Pizza

4.6 36 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 slices

Składniki

  • water room temperature
    9 ½ oz
  • active dry yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 pinch
  • bread flour
    14 oz
  • olive oil divided
    3 tsp
  • fine sea salt
    2 tsp
  • low-moisture mozzarella cubed (approx. 1 in.)
    6 oz
  • yellow onion quartered (approx. 1 medium)
    3 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • canned crushed tomatoes
    12 oz
  • white button mushrooms thinly sliced
    8 oz
  • dried basil
    ¼ tsp
  • dried oregano
    ¼ tsp
  • dried rosemary
    ¼ tsp
  • dried red chili flakes
    1 pinch
  • green bell peppers (opcjonalnie) (sliced), to taste
    sliced pepperoni, (sliced), to taste

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 532.3 mg
Białko 8.4 g
Kalorie 797.1 kJ / 190.5 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...