Urządzenia i Akcesoria
Crab Stuffed Lobster Tails
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
2 portions
Składniki
-
fresh lobster tails (approx. 6-8 oz ea.)2
-
bread crumbs½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tsp juice1
-
fresh parsley leaves only, plus extra to garnish5 sprigs
-
salt (opcjonalnie)¼ tsp
-
celery seeds¼ tsp
-
large egg1
-
mayonnaise1 oz
-
paprika⅛ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
jumbo lump crab meat canned, drained6 oz
-
unsalted butter melted, divided3 - 4 oz
-
lemon in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
56 g
Kalorie
3192 kJ /
763 kcal
Tłuszcz
56 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Table for Two
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1 godz.
Halibut with Apricot Chutney
30 min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1 godz. 30 min
Cioppino
55 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Seared Scallops with Sweet Potato Purée
30 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min