Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- aceite vegetal, el necesario para engrasar
- 1000 g de agua
- 80 g de gelatina en polvo sabor mango (1 sobre, p. ej. Jell-O®)
- 1 cda de grenetina en polvo
- 100 g de queso crema
- 150 g de mango fresco o congelado, solo la pulpa
- 500 g de yogur de mango
- 1 mango manila, en cubitos para decorar
- hojas de hierbabuena fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 615.7 kJ / 147.2 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 24.4 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 108.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelatina de cajeta
4 godz.
Gelatina de mazapán
2 godz.
Agua de pepino con limón y chía
25 Min
Agua de Horchata
10 Min
Gelatina de mango
15 Min
Agua de Guayaba con jamaica
15 Min
Pay de limón con galletas
12klst
Horchata de avena
10 Min
Atole de arroz sin lácteos
30 Min
Agua de pepino, limón y menta
5 min
Agua de pepino y limón
10 Min
Caldo de queso
40 Min