Gelatina de mango

Gelatina de mango

1.9 80 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
10 porciones

Składniki

  • aceite vegetal el necesario para engrasar
  • 1000 g de agua
  • 80 g de gelatina en polvo sabor mango (1 sobre, p. ej. Jell-O®)
  • 1 cda de grenetina en polvo
  • 100 g de queso crema
  • 150 g de mango fresco o congelado, solo la pulpa
  • 500 g de yogur de mango
  • 1 mango manila, en cubitos para decorar
  • hojas de hierbabuena fresca para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 108.6 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 615.7 kJ / 147.2 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...