Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 g de agua
- 2 de rama de canela (aprox. 5 cm)
- 180 g de arroz
- 1000 g de leche de coco
- 80 - 100 g de miel de abeja
- canela en polvo, al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1519 kJ / 363.1 kcal
- Białko
- 4.7 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 17.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 22.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atole de fresa
25 min
Atole champurrado
20 min
Pozole Blanco
1h
Atole de Piña
25 min
Panqué de elote al Varoma
2 godz. 20 min
Agua de Horchata
10min
Atole de amaranto
20 min
Atole de arroz de la esquina
35 min
Atole de chocolate
20 min
Atole de canela
35 min
Calabaza en tacha
1h 15min
Atole de guayaba
40 min