Burger Thailand

Burger Thailand

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
4 porsi

Składniki

  • serai segar lapisan luar yang keras dibuang, potong kecil-kecil (1 cm)
    1 batang
  • cabai merah segar dibelah dua, dibuang bijinya
    1
  • siung bawang putih
    2
  • daun bawang potong memanjang (2 cm)
    2
  • daun ketumbar segar
    3 tangkai
  • jamur kancing segar dipotong bagi dua
    200 g
  • garam
    ½ sdt
  • daging sapi cincang
    400 g
    400 g daging babi cincang
  • kecap ikan
    1 sdm
  • minyak bunga matahari untuk menggoreng

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 22 g
Kalorie 1337 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie