Paprik Daging Sapi (Stir Fried Beef)

Paprik Daging Sapi (Stir Fried Beef)

4.2 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
5 porsi

Składniki

  • has dalam daging sapi (tenderloin), iris-iris (1 cm)
    300 g
  • kunyit bubuk
    ½ sdt
  • garam
    ½ sdt
  • siung bawang putih iris-iris
    4
  • minyak goreng
    30 g
  • bawang bombai iris-iris (0,5 cm)
    150 g
  • cabai merah segar iris-iris
    2
  • cabai hijau segar iris-iris
    2
  • wortel potong strip (4 cm)
    50 g
  • kacang panjang potong kecil-kecil (4 cm)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsi

Białko 19 g
Kalorie 862 kJ / 206 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie