Urządzenia i Akcesoria
Sate Babi Panggang
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 7 godz. 10 min
12 potongan
Składniki
-
biji ketumbar¼ sdt
-
biji jinten putih¼ sdt
-
jahe segar kupas, diiris (2 mm)5 g
-
minyak zaitun20 g
-
siung bawang putih4
-
serai segar lapisan luar yang keras dihilangkan, potong kecil-kecil (2 cm)½ batang
-
kunyit bubuk¼ sdt
-
bubuk kari½ sdt
-
garam1 sdt
-
gula1 sdm
-
santan150 g
-
daging babi has dalam, potong kecil-kecil (3 cm)680 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 potongan
Białko
12.8 g
Kalorie
532 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Węglowodany
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dapur Thailand
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Sapi Iris Dang Gui
25 min
Tumis Domba dengan Sohun
20 min
Tumis Sapi Kimchi
Brak ocen
Ayam Goreng Kunyit
Brak ocen
Daging Goreng Berempah
Brak ocen
Rendang Tok dengan Ketan Kuning
2 godz. 45 min
Ayam Santan Pedas
35 min
Bamia (Gulai Domba dengan Okra)
Brak ocen
Kalkun Kukus dengan Ricotta, Bayam dan Walnut
Brak ocen
Pastel Tutup Kari
Brak ocen
Sop Daging dengan Kembang Kol
2 godz.
Meatloaf
Brak ocen