Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 3 瓣 蒜头
- 300 克 豇豆 ,洗净沥干,切小段
- 20 克 水
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 483 kJ / 115.5 kcal
- Białko
- 3.7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 605.7 mg