Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- ½ 茶匙 盐 ,约3克
- 350 克 茼蒿 ,洗净沥干,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 472.5 kJ / 113 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 2.1 g
- Sód
- 872.3 mg