清炒茼蒿
TM6 TM5

清炒茼蒿

3.4 (7 ocen)

Składniki

  • 15 克 油
  • ½ 茶匙 盐 ,约3克
  • 350 克 茼蒿 ,洗净沥干,切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
472.5 kJ / 113 kcal
Białko
3.4 g
Węglowodany
6.9 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Błonnik
2.1 g
Sód
872.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy