Panna cotta con coulis di albicocche

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 30 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
10 pezzi

Składniki

Panna cotta
  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 100 g zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 15 g di gelatina in fogli ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata
Coulis di albicocche
  • 250 g di albicocche a pezzi
  • 60 g di acqua
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 120 g zucchero (vedere consigli)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 30.8 mg
Białko 2.4 g
Kalorie 1333 kJ / 318.6 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 13.3 g
Węglowodany 27.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...