Panna cotta con coulis di albicocche
TM6 TM5 TM31

Panna cotta con coulis di albicocche

4.7 (27 ocen)

Składniki

Panna cotta

  • 750 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 100 g di latte intero
  • 100 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia, i semini
  • 15 g di gelatina in fogli, ammollata in 75 g di acqua fredda e strizzata

Coulis di albicocche

  • 250 g di albicocche a pezzi
  • 60 g di acqua
  • 10 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 120 g di zucchero (vedere consigli)

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
1333 kJ / 318.6 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
27.6 g
Tłuszcz
22.9 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Błonnik
0.4 g
Sód
30.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy