El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)

El Schissotto (Pane dei Colli Euganei)

5.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
18 porzioni

Składniki

  • di acqua
    1450 g
  • di lievito di birra fresco
    10 g
    3 g di lievito di birra disidratato
  • di zucchero
    10 g
  • di grappa
    20 g
  • di farina tipo 1
    500 g
  • di sale
    12 g
  • di burro morbido, a pezzi
    100 g
  • di succo di limone
    30 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 141.7 kcal / 593 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 5.2 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 262.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...