
Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian chebureks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 pieces
Składniki
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
243.3 kcal /
1017.9 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
7.7 g
Węglowodany
28.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Sód
450.2 mg