Ukrainian chebureks
TM6 TM5

Ukrainian chebureks

4.5 (15 ocen)

Składniki

Filling

  • 100 g brown onion, cut into halves
  • 15 g grapeseed oil
  • 500 g beef chuck steak, sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)
  • 10 g fresh parsley, leaves only (approx. 1 bunch)
  • 1 tbsp dried marjoram or thyme
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground black pepper

Dough

  • 350 g plain flour, plus extra to dust
  • 300 g water
  • 30 g grapeseed oil, plus extra to fry
  • ¾ tsp white sugar
  • ¾ tsp salt
  • 1 egg yolk

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
1017.9 kJ / 243.3 kcal
Białko
14.8 g
Węglowodany
28.4 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
1.3 g
Sód
450.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy