Urządzenia i Akcesoria
Ukrainian chebureks
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 pieces
Składniki
Filling
-
brown onion cut into halves100 g
-
grapeseed oil15 g
-
beef chuck steak sinew removed, partially frozen and cut into pieces (2 cm - see Tips)500 g
-
fresh parsley leaves only (approx. 1 bunch)10 g
-
dried marjoram or thyme1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
Dough
-
plain flour plus extra to dust350 g
-
water300 g
-
grapeseed oil plus extra to fry30 g
-
white sugar¾ tsp
-
salt¾ tsp
-
egg yolk1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
450.2 mg
Białko
14.8 g
Kalorie
1017.9 kJ /
243.3 kcal
Tłuszcz
7.7 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
28.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sauerkraut soup
50min
Aperol® Spritz
10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1h
Ukrainian borscht
35min
Turkey meatballs in dill sauce
1h 30min
Goulash soup
2h 35min
Spiced Polish Christmas cake
99h 30min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45min