Urządzenia i Akcesoria
Folded Herb Bread
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portions
Składniki
Dough
-
water300 g
-
40 g fresh yeastactive dry yeast2 tsp
-
sugar½ tsp
-
plain flour600 g
-
salt2 tsp
-
cooking oil50 g
-
medium protein flour for flouring
Herb butter
-
butter for greasing
-
garlic clove1
-
yellow onion (approx. 1), cut in halves130 g
-
fresh parsley leaves only3 stalks
-
fresh basil leaves only3 stalks
-
butter softened, cut in pieces120 g
-
salt1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.1 g
Kalorie
780.1 kJ /
186.5 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
25.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Triple chocolate muffins
20 min
Chicken and Prawn Siew Mai
45 min
Peach and custard cream muffins
50 min
Bannofee Muffin
45 min
Steamed Rice
25 min
Vanilla Syrup
40 min
Triple Chocolate Muffins
50 min
Jaffa muffin
40 min
Bagels
1 h 20 min
Banana Nice cream
5 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Soft Chinese bread rolls
1 h 20 min