Caramel Brownies
TM6

Caramel Brownies

4.3 (6 ocen)

Składniki

Caramel

  • 250 g sugar
  • 180 g cream, min 30% fat
  • 1030 g water
  • 1 tsp lemon juice (see tip)
  • 30 g butter, cold
  • 1 tbsp vinegar

Brownies

  • 200 g dark chocolate, min 50% cocoa
  • 90 g hazelnuts
  • 100 g butter
  • 3 eggs
  • 130 g flour
  • 160 g brown sugar
  • 5 g baking powder

Wartości odżywcze
na 10 portions
Kalorie
22512 kJ / 5379 kcal
Białko
67 g
Węglowodany
528 g
Tłuszcz
327 g
Tłuszcz nasycony
164 g
Błonnik
32.6 g
Sód
351 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy