Urządzenia i Akcesoria
Caramel Brownies
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions
Składniki
Caramel
-
sugar250 g
-
cream min 30% fat180 g
-
water1030 g
-
lemon juice (see tip)1 tsp
-
butter cold30 g
-
vinegar1 tbsp
Brownies
-
dark chocolate min 50% cocoa200 g
-
hazelnuts90 g
-
butter100 g
-
eggs3
-
flour130 g
-
brown sugar160 g
-
baking powder5 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 10 portions
Sód
351 mg
Białko
67 g
Kalorie
22512 kJ /
5379 kcal
Tłuszcz
327 g
Błonnik
32.6 g
Tłuszcz nasycony
164 g
Węglowodany
528 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilla Cupcakes
1 godz. 10 min
Pistachio Lava Cakes
30 min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 min
Caramel Brownies
1 godz. 50 min
Sea Salt Caramel Cookies
24 godz. 50 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30 godz.
Salted Caramel and Chocolate Mousse
45 min
Vanilla Cupcakes
1 godz. 10 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3 godz. 40 min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50 min