Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

Contorno di radicchio, uvetta e pinoli

4.0 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porzioni

Składniki

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • ½ spicchio di aglio
  • 250 g radicchio a listarelle
  • 1 pizzico di sale
  • 10 g di uvetta ammollata e strizzata
  • 10 g di pinoli tostati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 103.7 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 696.3 kJ / 166.4 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...