Urządzenia i Akcesoria
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
209 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin Chai Latte
20 min
Shiitake Teriyaki Dippers
45 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Carob Porridge with Linseed and Date Milk
25 min
Peas with ham
30 min
Carrot and Coconut Smoothie
10 min
Temaki Sushi
1 godz.
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3 godz. 20 min
Hot Toddy
10 min
Pumpkin Cinnamon Rolls
3 godz. 20 min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30 min
Cashew Milk (Metric)
5 min