Urządzenia i Akcesoria
Baked Banana with Tapioca and Coconut Milk Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
tapioca pearls20 g
-
water300 g
-
peanuts, roasted, salted50 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
coconut oil for greasing
-
bananas halved lengthways800 g
-
lime freshly squeezed juice only1
-
brown sugar to taste3 - 4 pinches
-
maple syrup150 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (approx. 2 mm)5 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
coconut milk300 g
-
sugar40 g
-
cornflour5 g
-
fine sea salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
209 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
1649.5 kJ /
394.2 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Węglowodany
63.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Potato Cheesecake Bars
2 godz.
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 min
Citrus Water (TM5)
35 min
Vegan Spanish Omelette
40 min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8 godz. 30 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1 godz.
Mango Chia Pudding
4 godz. 10 min
Tempeh Bolognaise
30 min
Oat, Bran and Quinoa Porridge with Blueberry Compote
25 min
Incan Hot Chocolate
40 min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Porridge with Almond Milk and Chia Seeds
20 min