Urządzenia i Akcesoria
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cocktail Sauce
-
sunflower oil125 g
-
soya milk unsweetened75 g
-
tomato ketchup50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
Dijon mustard to taste½ - 1 tsp
-
ground white pepper to taste1 - 2 pinches
Vegan Aioli
-
sunflower oil125 g
-
garlic cloves2
-
Dijon mustard¼ tsp
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)1 ½ Tbsp
-
apple cider vinegar½ Tbsp
-
fine sea salt1 pinch
Popcorn Prawns
-
gluten-free plain white flour150 g
-
sweet paprika2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cornflakes vegan and gluten free (see tip)150 g
-
vegan butter diced140 g
-
large raw prawns, peeled deveined300 g
-
vegetable oil, for fryingsunflower oil for frying1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
638.1 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2376.8 kJ /
568.1 kcal
Tłuszcz
41.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen Fruit Sorbet (3-in-1)
5 min
Raspberry Ripple Ice Cream
15 godz.
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM5)
Brak ocen
Mushroom Carpaccio (TM5)
25 min
Fish and Avocado Loaf
2 godz.
Gluten-free Bruschetta
3 godz.
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Potato Pancakes
45 min
Apple Mille-feuille with Lamb's Lettuce and Nuts
15 min
Oreo® Ice Cream
8 godz. 30 min
Minced Meat Cutlets (Kotlety mielone)
30 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min