Fish and Avocado Loaf

Fish and Avocado Loaf

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices

Składniki

  • water for water bath
  • fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing
    2 sprigs
  • bread torn in pieces
    150 g
  • olive oil
    30 g
  • avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)
    2
  • lemon juice
    30 g
  • medium eggs
    3
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    4 pinches
  • white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)
    800 g
  • fresh parsley leaves for garnishing

Wartości odżywcze na 1 slice

Kalorie 294.3 kcal / 1231.2 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 15.5 g
Węglowodany 14.6 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Sód 328 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...