Urządzenia i Akcesoria
Fish and Avocado Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
328 mg
Białko
26 g
Kalorie
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Minestrone
45 min
Stracciatella Soup
30 min
Stuffed Peppers with Tomato Sauce
1 godz. 45 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream
45 min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Brak ocen
Creamy Pea Soup
40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM5)
1 godz. 10 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Beef Goulash Soup
1 godz. 15 min