Urządzenia i Akcesoria
Fish and Avocado Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
328 mg
Białko
26 g
Kalorie
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1 godz.
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Coconut Milk Crushed Ice with Fruit (TM5)
30 min
Gnocchi with Courgettes (TM5)
20 min
Creamy Pea Soup
40 min
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 godz. 35 min
Caprese Omelette
30 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Soda Bread with Feta
30 min
Tuscan Bean Soup
50 min