Urządzenia i Akcesoria
Fish and Avocado Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
328 mg
Białko
26 g
Kalorie
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Avocado Cucumber Salad
20 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM5)
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Chicken Meatballs with Red Pesto
1 godz.
Potato and Taleggio Roly-polies with Chive Dip
1 godz. 10 min
Steamed Salmon with Courgetti
35 min
Red Cabbage and Chicken Salad
40 min
Watercress and Oat Soup
35 min