Urządzenia i Akcesoria
Fish and Avocado Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
328 mg
Białko
26 g
Kalorie
1231.2 kJ /
294.3 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
14.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cod and Spinach Soup
40 min
Courgetti Carbonara
40 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Cucumber Pickles
48 godz. 20 min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Brak ocen
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Popcorn Prawns with Vegan Aioli and Cocktail Sauce
45 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.
Caribbean Wraps
50 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45 min