
Urządzenia i Akcesoria
Fish and Avocado Loaf
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 slices
Składniki
-
water for water bath
-
fresh parsley leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
bread torn in pieces150 g
-
olive oil30 g
-
avocado (1 cut in pieces, 1 sliced)2
-
lemon juice30 g
-
medium eggs3
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, haddock, sea bass), boneless, cut in pieces (2-3 cm)800 g
-
fresh parsley leaves for garnishing
Wartości odżywcze na 1 slice
Kalorie
294.3 kcal /
1231.2 kJ
Białko
26 g
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
14.6 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
328 mg