Wersje kompatybilne
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 51.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 642.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pompoenbrood
1h 45 min
Koken van bulgur
35 min
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Kimchi
Keine Bewertungen
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Keine Bewertungen
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Vegan bananen-kokoscake
Keine Bewertungen
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 min
Thaise rode curry
1h
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1h