Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas

Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties

Składniki

  • eieren, medium (53-63 g) koud
    4
  • water tot de 1 liter (l) markering
  • pindaolie
    150 g
  • eierdooier
    1
  • mosterd
    20 g
  • geraspte sinaasappelschil
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen peper
    2 snuifjes
  • vers geperst citroensap
    10 g
  • volkoren brood vers
    4 sneetjes
  • salade bladeren
    50 g
  • harde kaas in dunne reepjes
    80 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 642.3 mg
Białko 16 g
Kalorie 2525 kJ / 609.5 kcal
Tłuszcz 51.3 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...