Urządzenia i Akcesoria
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
642.3 mg
Białko
16 g
Kalorie
2525 kJ /
609.5 kcal
Tłuszcz
51.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10 min
Aardappelgratin
1 godz. 10 min
Vegan mini cheesecakes
4 godz. 30 min
Rijstpap met tapioca
1 godz. 10 min
Artisjoksoep, roomkaas en munt - Citroen broodstengels
Brak ocen
Paaspastei
Brak ocen
Advocaat
10 min
Geklopt eiwit
5 min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Brak ocen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Brak ocen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3 godz.