Wersje kompatybilne
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 eieren, medium (53-63 g), koud
- water tot de 1 liter (l) markering
- 150 g pindaolie
- 1 eierdooier
- 20 g mosterd
- geraspte sinaasappelschil
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 10 g vers geperst citroensap
- 4 sneetjes volkoren brood, vers
- 50 g salade bladeren
- 80 g harde kaas, in dunne reepjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2525 kJ / 609.5 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 51.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 642.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Brak ocen
Gestoomd paaslam met groentjes
Brak ocen
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14sa 20 dk
Zoet ontbijtbrood
1h 30min
Mini Fougasse
Brak ocen
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Koken van gierst
Brak ocen
Rijstpap met tapioca
1h 10min