Urządzenia i Akcesoria
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porties
Składniki
-
eieren, medium (53-63 g) koud4
-
water tot de 1 liter (l) markering
-
pindaolie150 g
-
eierdooier1
-
mosterd20 g
-
geraspte sinaasappelschil
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
vers geperst citroensap10 g
-
volkoren brood vers4 sneetjes
-
salade bladeren50 g
-
harde kaas in dunne reepjes80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
642.3 mg
Białko
16 g
Kalorie
2525 kJ /
609.5 kcal
Tłuszcz
51.3 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leve de lente
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30p
Koekjes met chocopasta
1óra 40p
Knolselder parmigiana
1óra 10p
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nincs értékelés
Rijstpap met tapioca
1óra 10p
Boterhammen met spinazie pesto
1óra 55p
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nincs értékelés
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2óra
Koken van speltgraan
Nincs értékelés
Rabarber-munt cocktail
2óra
Mosselen met Frietjes
45p
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45p