Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g wortelen, in stukken
- 300 g prei, in stukken
- 200 g rapen, in stukken
- 100 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 800 g water
- 2 tl zout
- 2 snuifje gemalen peper
- 200 g verse babyspinazie
- 40 g boter, in stukken
- 100 g tomaten, in blokjes
- 8 eieren, gekoeld (zie tip)
- zout, plus extra naar smaak
- gemalen peper, plus extra naar smaak
- 400 g wit brood, geroosterd, in reepjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Druiven en cava trifle
Brak ocen
Vegan citroen en zwarte thee taart
Brak ocen
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2 godz. 15 min
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5h
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Brak ocen
Romige snijbietsoep
35 min
Basisbouillon
Brak ocen
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 godz.
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Jack-o'-lantern gevulde paprika's
1 godz. 30 min
Groentensoep
35 min