Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g volkoren brood, in stukken gesneden
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 30 g rauwe cashewnoten
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
lub 1 volle tl groentebouillonpasta - 100 g rode split linzen, gespoeld
- 500 g water
- 1 teentje knoflook
- 100 g uien, in vieren gesneden
- 150 g paddenstoel, bruin, vers, gehalveerd
- 50 g zonnebloempitten
- 15 g Worcestershire saus
- 1 el lijnzaad, gemalen, gemengd met 3 eetlepels water
- ½ tl peterselie, gedroogd
- ½ tl zeezout
- ¼ tl zwarte peper, gemalen
- ¼ tl tijm, gedroogd
- salade bladeren, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1477 kJ / 354 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 20 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30 min
Moussaka met linzen
2 godz. 20 min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Brak ocen
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Brak ocen
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Zoetzure tempé
Brak ocen
Velouté met Marokkaanse smaken
35 min
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Bloemkool-spinazie lasagne
1h 45min
Goulash van linzen en champignons
45min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1 godz.