Urządzenia i Akcesoria
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
Przygotowanie 55 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Almond Biscotti
-
large eggs3
-
brown sugar80 g
-
whole milk50 g
-
plain flour100 g
-
250 g chestnut flouralmond flour250 g
-
baking powder1 tsp
-
almonds100 g
Poached Quince
-
water400 g
-
sweet Marsala wine250 g
-
caster sugar300 g
-
cardamom pods gently crushed6
-
lemon thin peelings of skin only½
-
orange thin peelings of skin only½
-
quince (approx. 4), peeled, cut in eights and cores removed800 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
14 g
Kalorie
2627 kJ /
627 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
12 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oatcakes
1 godz.
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Celeriac Remoulade
Brak ocen
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2 godz.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1 godz. 40 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Masala Cherry Tiffin
2 godz. 30 min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5 godz.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
35 min