Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns

Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns

4.0 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    150 g
  • olive oil
    25 g
  • cauliflower florets cut in pieces (2 cm)
    300 g
  • oat milk
    300 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • nutritional yeast flakes (opcjonalnie)
    2 Tbsp
  • ground black pepper plus extra for garnishing
    ¼ tsp
  • prawns, raw, peeled, deveined (see tip)
    250 g
    fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)
  • fine sea salt for cooking pasta
    1 tsp
  • water for cooking pasta
  • dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)
    300 g
  • vegan margarine
    40 g
  • cornflour
    1 tsp
  • fresh parsley leaves chopped, for garnishing

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 518.1 kcal / 2767.6 kJ
Białko 20.9 g
Tłuszcz 16.6 g
Węglowodany 70.7 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 1076.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...