
Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil25 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2 cm)300 g
-
oat milk300 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
nutritional yeast flakes (opcjonalnie)2 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for garnishing¼ tsp
-
prawns, raw, peeled, deveined (see tip)250 g
-
fine sea salt for cooking pasta1 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)300 g
-
vegan margarine40 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
518.1 kcal /
2767.6 kJ
Białko
20.9 g
Tłuszcz
16.6 g
Węglowodany
70.7 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
1076.7 mg