Urządzenia i Akcesoria
Pasta with Dairy-free Creamy Sauce and Prawns
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil25 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2 cm)300 g
-
oat milk300 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
nutritional yeast flakes (opcjonalnie)2 Tbsp
-
ground black pepper plus extra for garnishing¼ tsp
-
fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (3 cm)prawns, raw, peeled, deveined (see tip)250 g
-
fine sea salt for cooking pasta1 tsp
-
water for cooking pasta
-
dried pasta (e.g. linguine, fettuccine, rigatoni, see tip)300 g
-
vegan margarine40 g
-
cornflour1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1076.7 mg
Białko
20.9 g
Kalorie
2767.6 kJ /
518.1 kcal
Tłuszcz
16.6 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
70.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Bolognese
Brak ocen
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1 godz.
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45 min
Green Dyed Eggs
55 min
Gluten-free Lamb and Tomato Soup Noodles
45 min
Baby-friendly Chicken and Barley Soup
1 godz. 15 min
Dairy-free Dauphinoise Potatoes
1 godz. 10 min
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8 godz.
Shakshuka in the Varoma
30 min