Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)

Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)

4.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

  • 150 g di mandorle pelate
  • 110 g di burro chiarificato (vedere consigli) + q.b.
  • 80 g di farina di cocco
  • 60 g di farina di maranta
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 uova

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 7 g
Kalorie 1326 kJ / 317 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...