Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)

Pasta frolla alle mandorle (senza glutine)

4.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

  • di mandorle pelate
    150 g
  • di burro chiarificato (vedere consigli) + q.b.
    110 g
  • di farina di cocco
    80 g
  • di farina di maranta
    60 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • uova
    2

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 317 kcal / 1326 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 16 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...