Onigiri

Onigiri

4.1 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Cottura riso
  • 300 g di riso bianco glutinoso (giapponese)
  • 580 g di acqua
  • ½ - 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • ½ - 1 ½ cucchiaini di sale
Onigiri
  • 150 g di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • 5 fogli di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 507.3 mg
Białko 7.3 g
Kalorie 1204.5 kJ / 287.8 kcal
Tłuszcz 3.6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 60.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...