Onigiri

Onigiri

4.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

Cottura riso
  • di riso bianco glutinoso (giapponese)
    300 g
  • di acqua
    580 g
  • di olio extravergine di oliva
    ½ - 1 cucchiaio
  • di sale
    ½ - 1 ½ cucchiaini
Onigiri
  • di prugne giapponesi (umeboshi), a pezzetti
    150 g
    150 g di filetti di salmone fresco, cotto, a tocchetti
  • di alga kombu tagliata a strisce (2x5 cm)
    5 fogli

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 287.8 kcal / 1204.5 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 3.6 g
Węglowodany 60.4 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Sód 507.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...