Brioche de frutos secos (sin lácteos y sin huevo)

Brioche de frutos secos (sin lácteos y sin huevo)

4.8 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
16 rebanadas

Składniki

  • 260 g de bebida de avellana
    260 g de leche de almendras
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 70 g de aceite de coco
    70 g de aceite de girasol
  • 380 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
  • 60 g de azúcar
  • 5 g de sal
  • 500 g de agua
  • 60 g de pasas sin semillas
  • 80 g de orejones de albaricoque en trozos
  • 40 g de avellanas tostadas y cortadas groseramente con un cuchillo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 135.4 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 756 kJ / 180 kcal
Tłuszcz 6.6 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...