Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa
- 200 g de harina de repostería
- 100 g de mantequilla fría, en dados de 1 cm
- 1 pellizco de sal
- 1 huevo
Relleno
- 150 g de queso Cabrales en trozos
- 250 g de queso ricota
- 3 huevos
- 100 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 250 - 300 g de uvas rojas (un racimo)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1534 kJ / 366 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 27.9 g
- Tłuszcz
- 22.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.6 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 320.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hojaldres de puerro e hinojo con queso de cabra
45min
Galette de calabacín y tomate
1 godz. 30 min
Tarta trenza rellena de cerdo
40min
Champiñones a la crema con patatas asadas
1 godz. 30 min
Tarta primavera de quesos y calabacín
1 godz. 30 min
Flan de salmorejo
4h 20min
Galette de setas
1 godz.
Tomate confitado con queso provolone
50min
Muffins de calabacín y mozzarella
50min
Tarta de queso y tomate con pesto
1 godz.
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1 godz.
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min