Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 cucharaditas de mantequilla fundida
- 120 g de azúcar
- 4 huevos
- 120 g de harina de repostería
- 2 pellizcos de sal
- 500 g de agua
- 150 g de espinacas baby frescas
- 200 g de queso cremoso
- ½ cucharadita de eneldo fresco picado
- 150 g de salmón ahumado en lonchas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 28.6 g
- Tłuszcz
- 12.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 302.5 mg
Alternatywne przepisy
Brazo de gitano de gambas y salmón
12 godz. 40 min
Brazo de gitano con gambas y queso
3 Std.
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1 godz. 30 min
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20min
Choux de trucha ahumada
1h 20min
Saquito de camembert
30min
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Pastel de calabacín y bonito
1 godz.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3ωρ. 15 λεπτ.
Galette crujiente de salmón y queso
1 godz.
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 godz. 30 min
Calabacines rellenos de brandada
1 godz. 30 min