Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de Marsala
- 60 g de vino blanco
- 6 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Białko
- 8.5 g
- Węglowodany
- 32.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 31.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13h
Peras al vino dulce con sabayón
30min
Pastafrola de membrillo
2 godz.
Sabayón TM6
15 Min
Sabayón
15 Min
Sabayón
15 Min
Sabayón
15 Min
Helado de sabayón
8ωρ. 15 λεπτ.
Islas flotantes
1h 45min
Dulce de batata
45min
Lemon curd (Espesar)
20min
Crema de limón (Lemon curd)
25min