Makaron jajeczny
TM6 TM5

Makaron jajeczny

4.9 (22 oceny)

Składniki

  • 500 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do posypania
  • 5 jajek (rozmiar M)
  • 2 ½ łyżki oliwy z oliwek, extra virgin

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1015 kJ / 242.6 kcal
Białko
7.9 g
Węglowodany
38.3 g
Tłuszcz
5.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Błonnik
1.4 g
Sód
31.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy