
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 722 kcal / 3021 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Węglowodany
- 100 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garlic Pull-Apart Knots
1 godz. 55 min
Mushroom and Spinach Strata
2 godz. 10 min
Pan Pizza
1 godz. 30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Summer Squash Flatbread
50 min
Goat Cheese Rolls
2 godz.
Potato Rolls
3 godz. 25 min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Cheesy Crust Pizza
2 godz. 20 min
Rugalach
1 godz. 55 min
Pizza Monkey Bread
2 godz. 30 min