Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Cheese Biscuits
20 min
Cornbread
40min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2h 5min
New Jersey Tomato Pie
45min
Summer Squash Flatbread
50min
Cheese Puffs
40min
Cornbread Pie
1h 25min
Rosemary Parmesan Shortbread
2h 10min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15 min
Apple Fritter Bread
2h