Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kids Veggie Empanadas
1h 10 min
Summer Squash Flatbread
50min
Mushroom and Spinach Strata
2ωρ. 10 λεπτ.
Blueberry Coffee Cake
1h
Breakfast Scones
30min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10 min
Guava Paste Cookies
45 Min
Pumpkin Pie
5 Std.
Blueberry and Lemon Mascarpone Dessert Pizza
25 Min
Cinnamon Rolls
3h
Apple Cinnamon Cake
1h 45min
Pretzel Bread
2h