Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinade
- 2 oz yellow onions, peeled, halved
- 2 garlic cloves, peeled
- 1 ½ oz spring onions, sliced (¼ in.)
- 2 pinches ground chili
- 1 in. fresh ginger, to taste, peeled, sliced (⅛ in.)
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- ½ oz brown sugar
- 1 pinch ground cinnamon
- 1 oz orange juice, freshly squeezed
- 1 oz lime juice, freshly squeezed
- 1 - 2 tbsp soy sauce, to taste
- 2 tsp honey
- 1 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 8 chicken wings
Sous-Vide Chicken Wings with Potatoes
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
lub 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - 17 ½ oz Yukon gold potatoes, with skin, in slices (approx. ¾-1 in.)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 tbsp brown sugar
- 3 sprigs fresh thyme
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Białko
- 25.5 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.8 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 0.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Asian Stir Fry with Noodles
1 Std. 5 Min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Stuffed Pork Loin with Apple Cider Sauce
1h
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Homemade "Velvety" Cheese
4h 40min
Soy Poached Chicken
50min
Pork Tenderloin with Spicy Coconut Sauce, Garlic Naan and Cucumber Salad
1h 45 min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Sous-vide Steak
1hod. 30min
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min