Urządzenia i Akcesoria
Daquoise ai pistacchi
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
3 pezzi
Składniki
-
270 g zucchero
-
110 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
-
15 g di amido di mais (maizena)
-
30 g di farina di riso
-
220 g di albumi a temperatura ambiente
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 pezzi
Sód
398.8 mg
Białko
45.7 g
Kalorie
8280 kJ /
1979 kcal
Tłuszcz
61.9 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
330.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pavlova ai frutti di bosco
5 godz. 30 min
Paste di mandorla al pistacchio
3 godz. 30 min
Cupcake natalizie
2 godz. 25 min
Financier alla nocciola con ganache fondente (senza glutine) di Damiano Carrara
2 godz.
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Madeleine di farina di mais e salvia
35 min
Bignè craquelin ai lamponi e cioccolato bianco
6 godz. 10 min
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2 godz.
Bicchierini al pistacchio e marrons glacés
30 min
Galette des rois con crema alle mandorle
3 godz.
Bignè all'amarena
3 godz.
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min